TV3 ja saate enda Facebooki lehekülgedele on jäetud kümneid kommentaare, kus televaatajad oma nördimust väljendavad. "Diana oli selle saate jaoks liialt hea! Tuult tiibatesse, me veel kuuleme Sinust!" seisab ühes populaarseimas kirjutises.

Paljud kommenteerijad tõdevad, et Diana oli ainuke põhjus, miks saadet üldse vaadati. "See ei ole võimalik. Esikolmikust viimaseks? Edasi pole mõtet saadet vaadatagi, kui järjekordne võitja on Uudo sarnane," mõtiskleb üks vaataja, vihjates sellele, et paljud meessoost osalejad on sel aastal eelmise võitja Uudo Sepaga stiili poolest vägagi sarnased.

Mitmed inimesed on pahased, sest finaalsaadete ajal oleneb staarihakatiste edukus sellest, kui suur nende poolt hääletav sõpruskond on. "Seni, kuni on otsuse tegemine žürii käes, seni hinnatakse talendikust. Hetkel valitakse populaarseimat kodukandi noort."

Siiski pole lootused veel täielikult kadunud, sest talendikaid osalisi on jäänud veel sõelale. "Nüüd vist tuleb loota selle peale, et Alika võidaks, sest ülejäänud, kellele pöialt hoida, kukkusid täna välja," arvab üks televaataja.