Kõik, mis Vegases juhtub, ei pea alati sinna jääma. Imagine Dragons on selle elavaks tõestuseks, sest aastal 2013 mitmel pool parimaks uueks bändiks tunnistatud kollektiivist sai kiiresti Las Vegase kuulsaim rokkbänd alates The Killersi ajast. Imagine Dragons on end tõestanud kui üks tugevamaid kontsertbände, kes suudab välja müüa maailma suurimad staadionid. Nende kontserdid on oma lakkamatu energia, uhkete ja läbimõeldud showdega kui muusikalised seiklused, kus rokkmuusika kohtub hip-hopi, folgi ja elektroonilise muusika elementidega.

Lätis on kollektiiv varem esinenud 2013. aastal Positivuse festivalil ning 2016. aastal Riia Arenal, kus nende kontsert ka välja müüdi. Nüüd võetakse unustamatu show veelgi suurema jõu ja hooga vastu Riia Mežapargis.

Imagine Dragons on saanud 53 prestiižikat muusikaauhinda ja 160 nominatsiooni. Nad on võitnud kolm Ameerika muusikaauhinda, üheksa Billboardi muusikaauhinda, Grammy parima rocki esituse eest, MTV muusikaauhinna ja Maailmamuusikaauhinna parima rockbändi kategoorias. Väljaanne “Rolling Stone” on nimetanud nende loo “Radioactive” aasta suurimaks rockhitiks. 2018. aastal olid nad enim striimitud kollektiiv Spotifys.

Kontserdi soodushinnaga piletid tulevad avalikku müüki sel reedel, 5. novembril, kuid Live Nation kontsertklubi liikmetel on võimalik pilet soetada juba kolmapäeval, 3. novembril. Selleks saadetakse registreeritud kasutajatele eelmüügikood. Sooduhinnaga on kontserdile saadaval vaid esimesed 10 000 piletit.