TMZ kirjutas, et Los Angelese politsei pidi saatma patrullautod uue Supermani koomiksi loonud kunstnike kodude juurde. Lisakaitse oli vajalik, sest mitmed koomiksisarjad fännid on kunstnike peale pahased, et nende lemmik superkangelane on biseksuaalne.

Teadaolevalt ujutasid fännid koomiksistuudio üle, et Supermani seksuaalsuse osas pahameelt avaldada.

Stuudiod helistasid siis politseisse ja palusid kaitset nii teatud kunstnikele kui ka stuudiole endale. Kuigi ähvardustest midagi ei saanud ja olukord on praeguseks maha rahunenud, siis võttis politsei enda ülesannet tõsiselt.

DC Comics teatas oktoobris, et nende järgmine Superman, kelle alter ego on Jon Kent, on biseksuaalne. Algse Supermani Clark Kenti poeg on suhtes enda sõbra Jay Nakamuraga. Ühtlasi kajastatakse seal ka mõlema mehe omavahelist suudlust, kirjutas BBC.

Uues koomiksisarjas jätkab Jon Kent oma isa Clark Kenti järel superkangelasena, võttes üle ka tema sinise kostüümi ja punase keebi.

DC Comics avaldas uue Supermani orientatsioonis USAs alustatud kapist väljatulemise päeval, mis on osa iga-aastasest LGBT kogukonna teadlikustamisest.

Juulis alustanud seerias on Superman juba võidelnud kliimamuutusest tingitud metsapõlengutega, hoidis ära koolitulistamise ning võitles põgenike väljasaatmise vastu.

Ühes varasemas koomiksis kohtus Jon Jayga ning nende vahel tekkis sõprus. DC Comics kinnitas, et meeste vahel tekib romantiline suhe, kui Jon põleb vaimselt ja füüsiliselt läbi, püüdes päästa kõiki, keda võimalik.

Täpsemad detailid süžee kohta pole teada, aga juba avaldatud piltidelt on näha, et Jon ja Jay suudlevad.

Seeria kirjutanud Tom Taylor sõnas BBC-le, et kui talle alguses pakuti võimalust uuest Supermanist kirjutada, siis ta ei tahtnud minna tavalise "valge päästja" rajale. Ja kui ta pakkus DC Comicsile välja, et uus Superman võiks olla biseksuaalne, siis talle öeldi, et koomiksitegijad on sellele juba mõelnud.

Taylori sõnul oleks veel viis ja kümme aastat selle idee rakendamine olnud raskem, kuid tänapäevane õhustik on selleks muutuseks valmis.