Nimelt on antud naise probleemiks see, et kuidas mõistavad Mallu ja Kardo ühised kolm last seda, et reisil ollakse üks suur õnnelik perekond, kuid tavaelus on vaatepilt teine. "Tegelt sa ei kavatse midagi muuta ja jooksed mingite panode sabas," kirjutas antud jälgija, vihjates Mallu silmarõõmule Gerdile, kellega on blogijal viimastel kuudel olnud kokku-lahku suhe.

Antud kiri pahandas Mallukat nii palju, et ta postitas antud vestluse oma Instagrami kontole ja ka blogisse. "Mulle tundub, et sina tead paremini, mis mu lapsed arvavad. Räägi siis mulle ka. Ma lihtsalt mainin sulle, et meie pereasjad on väga hästi ja lastel ei ole mingit probleemi aru saada, kuidas meie pereelu käib," vastas blogija tema eraelusse tungivale kirjale.

Tema sõnul ei peagi vanemad koos olema selleks, et pereelu õnnelik oleks. Samuti ei saa Mallukas aru, miks tunneb võõras inimene vajadust talle neid asju nina alla hõõruda. "Kas see tekitab sulle enda suhtes parema tunde?" küsib Mallukas.

Kuid tuntud blogija eraellu sekkunud naisele ei meeldinud sugugi, et Mallukas nende vestluse ja tema nime avalikustas. Kuid kolme lapse ema ei jätnud jonni ning postitas ka nende ülejäänud vestluse 56 000 jälgijale lugemiseks.

"Kui sina leiad, et sul on õigus kommenteerida minu elu ja perekonda, siis mul on õigus sinu häid soove ja sõnu teistega jagada," leiab Mallukas ning soovitab kirja kirjutanud naisel klatšida sõbrannadega omavahel, nagu teised normaalsed inimesed seda teevad.