"Tänane "Pealtnägija" jõuab eetrisse natuke teisiti kui tavaliselt. Kuna saatejuht Mihkel Kärmas nakatus hiljuti koroonaviirusesse, jõuavad tänased lood teieni Mihkli kodusest isolatsioonistuudiost," teatas "Pealtnägija" enda Facebooki lehel, lisades juurde pildid, kus Kärmas istub sülearvuti ja mikrofoni taga.

See ei ole ainuke probleem, millega Mihkel Kärmas on pidanud lähiajal maadlema. Kroonika kirjutas, kuidas Kärmas pääses kaks nädalat tagasi sellest, et puu oleks talle peale kukkunud.

"Olin ajanud auto garaažist välja," meenutab ta. "Astusin autost välja, olin sellest jõudnud mõne sammu kaugusele, kui õue läbis terav tuuleiil – siuh! Vaatasin seepeale üles ja nägin, kuidas suur kuusk langeb risti üle auto. Aga langes nii õnnelikult, et latv kukkus katusele ja tekitas sinna vaid mõne kerge mõlgi. See oli selline filmilik ja dramaatiline hetk, aga kõik läks õnnelikult."

Mihkel arutleb, et kui puu oleks kukkunud teisele poole, võinuks see tabada tänaval liikunud inimesi või lõhkuda elektriliine: "Nii et kui alguses kipitas küll, et pean sellise jandiga tegelema, siis…" Ta tõsineb: "Oleks ma mõne hetke hiljem autost välja astunud, oleks see võinud minu jaoks lõppeda palju halvemini."

Mihkli sõnul on kindlustusega sujunud kõik ladusalt, aga kui suureks kujunes kahju ja millal Subaru taas korda saab, ta veel öelda ei oska. Jalamees ta pole – auto on siiski sõidukorras.

Jaga
Kommentaarid