Dunn, kes on "Hollyoaksis" mänginud alates 1996. aastast, lubas OnlyFansi üles panna endast seksikad pildid, kirjutas BBC. Näitlejanna sõnul oli otsus tingitud enesekindlusest ja soovist omada kontrolli enda valikute üle.

Aga "Hollyoaksi" tegijad ütlesid, et see ei klapi nende sihtrühmaga ja nad ei luba enda näitlejatel endast selliseid pilte müüa. ""Hollyoaks" on noorte poole vaatav draama, kelle jälgijaskond vaatab, mida sarja osatäitjad teevad nii kaamera ees kui selle taga," sõnas sarja esindaja.

"Me võtame enda vastutust noorte ees väga tõsiselt ja ei luba enda osatäitjatel olla aktiivne teatud üle 18-aastastele suunatud veebisaitidel."

"Me lootsime, et me jõuame Sarah'ga mingile kokkuleppele ja ta jätkab Mandy rollis, aga me austame tema soovi jätkata OnlyFansis sisu loomist. Viimase nelja aasta jooksul, mil tema tegelaskuju naasis sarja, on ta olnud väga oluline liige mitme meie tähtsa süžeeliini juures ja selle tõttu on meil kahju, et ta lahkub."

40-aastane Sarah Jayne Dunn on sarja juurest mitmel korral lahkunud ja siis naasnud, kõige hilisemalt 2017. aastal. Pärast seda, kui tema lahkumine avalikustati, tänas Dunn kõiki fänne toetuse eest.