10-looline album koosneb vaheldumisi nii seniavaldamata paladest kui ka spetsiaalselt albumi jaoks kirjutatud lugudest. Näiteks albumil kõlav “Just A Notion” oli algselt kirjutatud ABBA 1979. aastal ilmunud albumile “Voulez-Vous”, kuid nägi ilmavalgust alles mõni nädal tagasi.

“Me oleme koos muusikat teinud kokku peaaegu 40 aastat. 1982. aasta kevadel tegime pausi ja nüüd oleme otsustanud, et on aeg see lõpetada.”

Bänd tõdeb, et on hulljulge oodata albumite vahel rohkem kui 40 aastat, nii et ollakse salvestanud justkui viimase albumi "The Visitors" järge.

“Peamiseks inspiratsiooniks minna tagasi stuudiosse tulenes meie osalusest kõige kummalisema ja suurejoonelisema kontserdi loomisel, millest unistada võib. Järgmisel kevadel saame publiku ees istuda ja vaadata, kuidas meie digitaalsed minad meie lugusid esitavad ning kõige selle jaoks on veel püstitatud eritellimusel ehitatud areen. Imelik ja imeline!” räägib bänd.

Albumi ilmumise kohta ütleb Benny Andersson: "Teadsime, et kui show tuleb, on meil vaja paari uut lugu selle juurde... Kui me pärast 39 aastat stuudiosse sattusime, tundus, nagu polekski aega möödas... meil oli nii tore. Ma rääkisin Frida ja Agnethaga ning teadsin, et nad on selle üle väga õnnelikud.”

Anni-Frid Lyngstad jätkab: "Need esimesed sessioonid 2018. aastal olid nii lõbusad ning kui Benny helistas ja küsis, kas ma võiksin veel laulda, olin kohe nõus! Ja millised laulud!! Minu lugupidamine ja armastus kuulub neile erakordselt andekatele, tõeliselt geniaalsetele laulukirjutajatele! Selline rõõm oli jälle rühmaga koostööd teha. Olen väga rahul sellega, mida oleme teinud, ja loodan väga, et meie fännid tunnevad sama."

Agnetha Fältskog lisab: „Kui me stuudios tagasi kokku saime, polnud mul õrna aimugi, mida oodata… Aga Benny salvestusstuudio on nii sõbralik ja turvaline keskkond ning enne, kui ma arugi sain, oli mul selle kõige üle väga hea meel! Ma ei suuda uskuda, et lõpuks on kätte jõudnud hetk seda maailmaga jagada!

Björn Ulvaeus: „...Nüüd on meil kümme laulu – terve album nimega “Voyage” –, sest see on olnud reis kaardistamata territooriumile... Frida ja Agnetha kombinatsioonis on midagi, mis loob selle ainulaadse kõla. Kohe kui nad laulma hakkasid… – see oli ABBA.”

Peale 40-aasta pikkust pausi on ABBA valmis taas hullutama ka live-publikut, kuid sedapuhku digitaliseeritud “abbataride” näol, naastes suurejoonelise digitaalse kontsertkavaga, kus legendaarset bändi saadab 10-liikmeline bänd selleks üritustesarjaks spetsiaalselt loodud staadionil Londonis. Revolutsioonilise taasühinemise pärliks on bändiliikmete digitaliseeritud kehad, mida on kontsertsarja tarvis koos staaridega erinevate tehniliste lahenduste abil kureerinud mitu kuud 850-liikmeline meeskond Industrial Light & Magic.

Radadejada:

I Still Have Faith In You
When You Danced With Me
Little Things
Don’t Shut Me Down
Just A Notion
I Can Be That Woman
Keep An Eye on Dan
Bumblebee
No Doubt About It
Ode to Freedom

ABBA biograafia:

Menubänd ABBA on kogu maailmas müünud ligi 400 miljoni albumit, olles ka tänapäeval 16 miljoni iganädalase voogedastuskuulamise läbi üks kõigi aegade edukaimaid ansambleid. Alates nende läbimurdest hitiga “Waterloo” 1974. aastal, on ABBA muusika vallutanud inimeste südameid kogu maailmas. Tänapäeval peetakse nende loodud lugusid ja neid endid Benny Anderssoni ja Björn Ulvaeust ning Agnetha Fältskogi ja Anni-Frid “Frida” Lyngstadi vaieldamatuteks popmuusika ajaloo teerajajateks ja ikoonideks.

Bändi edu ei paista aastatega aga raugevat omanimeline muuseum, muusikalid, filmid ning pärand hoiavad koosluse kultust elus ka tänapäevalgi ning tänu värske põlvkonna toele on bänd populaarsem kui kunagi varem.

Algselt 1992. aastal ilmunud ABBA “Gold” kogumikalbum läbis hiljuti oma 1000. nädala Ühendkuningriigi albumitabelis, mis on ajaloo esimene album, mis selle verstapostini jõudnud on. TikTokis #ABBA hashtagi kasutanud sisu jõudis hiljuti miljardi vaatamiseni, ilma et kataloog oleks platvormil ametlikult saadaval. ABBA võeti 2010. aastal Rock N’Rolli kuulsuste saali nimekirja ja 2015. aastal lisati GRAMMY kuulsuste listi üks nende armastatumaid lugusid “Dancing Queen”.