"Ta peatas kontserdi, et teha kindlaks, kas kõik on hästi," kinnitab allikas väljaandele PageSix. "Sotsiaalmeedias levib ka video, kuidas ta jätkab kontserti samal ajal, kui üht inimest viiakse ära, kuid ta ei mõistnud täpselt, mis toimub. Hetkel, kui tal tuli arusaamine, peatas ta kontserdi viivitamatult."

"Ta on tõsiselt häiritud. Tal ei olnud aimugi, mis toimub samal ajal, kui ta laval esines," täiendas allikas. "Travis on hetkel täielikult omaette. Ma pole teda kunagi niimoodi näinud. Ta on pisarates."

Travis Scotti toetab sel raskel ajal ka tema tüdruksõber Kylie Jenner, olles räppari kõrval ja toeks. Rase Jenner oli sündmusel koos kolmeaastase tütre Stormiga, kes vaatas isa Scotti esinemas. Ka temagi nägi hetke, kui inimesed hakkasid lava esikülje pool end kokku suruma.

"Külastajad hakkasid pikali kukkuma, kaotasid teadvuse ning see tekitas paanikat," märkis Houstoni tuletõrjeülem Samuel Peña pressikonverentsil. Ligikaudu 23 inimest viidi kiiresti haiglasse, kellest üheteistkümnel tuvastati südame seiskumine. Sündmuskoha esmaabipunktis said ravi kuskil 300 inimest. Kontserdikülastajatest kaheksa inimest surid.