Selle südantsoojendava briti draama 2020. aastal linastunud esimene hooaeg sai rohkelt positiivset tagasisidet ja purustas Ühendkuningriigis vaatajanumbreid. Meil on ülimalt heal meel, et 2021. aasta teine hooaeg, mis Suurbritannias hiljuti esilinastus, on osutunud juba praegu edukaks ja saanud suurepäraseid hinnanguid! Briti telekriitikud nimetavad seda „lohutavaks tassikeseks Yorkshire’i teeks“ ja „hädavajalikuks telekosutuseks, liikudes täiskäigul pandeemiajärgse elu poole“. Sarja „Suured loomad, väiksed loomad“ teine hooaeg esilinastub alates 12. novembrist reedeti kell 21.15 ainult Epic Drama eetris ja vaatajaid ootavad ees järjekordsed vaimustavad lood Dalesist, mille keskmes on 1930ndate Yorkshire’is elavad talunikud, loomad ja linnarahvas.

„Suured loomad, väiksed loomad“ on ajatu klassika, mis on pakkunud vaatamisnaudingut mitmetele põlvkondadele. 90-osaline James Herrioti raamatutel põhinev BBC originaalsari oli eetris aastatel 1978–1990. Raamatuid on müüdud rahvusvaheliselt 60 miljonit eksemplari ja nendest on saanud üleilmne kultuurifenomen, millel on andunud fänne kõikjal maailmas. Herrioti maailm ja vaim, mis on keskendunud teravalt kogukonnale ja selle tähtsusele meie eludes, on väga vajalik vastumürk tänapäeva väljakutsetele ning see tuletab meile kõigile meelde, et kogukonda kuulumine muudab meid osaks millestki suuremast kui me ise.

Sarja „Suured loomad, väiksed loomad“ teine hooaeg, mis esilinastub Epic Drama eetris 12. novembril, koosneb kuuest osast ja jõuluteemalisest eriosast.

PÕNEV FAKT!
Selle armsa sarja fännidele soovitame Viasat Nature kanalil vaadata loo päriselu versiooni „Yorkshire’i loomaarst”. Selles sarjas tegutsevad päris James Herrioti käe all koolitatud tänapäevased maaloomaarstid, kes hoolitsevad Yorkshire’i orgudes loomade eest. Novembris ja detsembris on eetris selle sarja mitu hooaega.

Epic Drama on kanal, kus lugu on kõige olulisem. Kirg, reetmine, armastus, surm, intriigid ja dramaatilised pöörded – liigutavad minevikulood teie kodus. Epic Drama sisu on saadaval Elisas Elamuse Suures paketis, Apollo TV-s ja Telias Standard ja Family paketi tellijatele. Täpsema informatsiooni saamiseks kontakteeru otse oma teenusepakkujaga.

Jaga
Kommentaarid