Carole Baskin ja tema abikaasa Howard alustasid eelmisel nädalal hagi, väites, et Netflix olla tema kajastamisega teisel hooajal rikkunud varem sõlmitud lepingut, mille kohaselt näidatakse teda vaid esimesel hooajal, kirjutas BBC.

Netflix aga väidab, et 2019. aastal sõlmitud leping keelab neil kasutada klippe tulevaste projektide juures.

Voogedastuskanal ja produktsioonifirma Royal Goode Productions, kes on samuti Baskini hagis mainitud, tahavad nüüd hagi lõpetamist.

Nende kahe firma sõnul sai Carole Baskinist tänu "Tiger Kingile" popkultuuri fenomen, lisades, et tema lepingu rikkumise süüdistusel pole mingit alust.

"Tiger King" rääkis rivaalitsemisest ekstsentrikust Oklahoma loomaaiapidaja Joe Exoticu ja loomakaitseaktivisti Carole Baskini vahel. Saatest sai 2020. aasta märtsis suur hitt, millele aitas kaasa ka globaalne karantiin.

Baskin heidab mõlemale osapoolele ette ka seda, kuidas teda esimesel hooajal kajastati. Talle ei meeldinud, et temast jäeti mulje nagu ta piinaks oma loomi, hoiab neid väga väikestes puurides, avaldamata sealjuures, et nad liiguvad ka suurtel aladel ringi, ning jäeti mulje nagu tal oleks mingi seos oma esimese abikaasa Don Lewise kadumisega.

Netflix ja Royal Goode Productions aga tahavad, et hagist koheselt loobutakse, sest neid kaitseb sõnavabadus. Nende sõnul on edasine katse püüda videoklippide näitamise keelamine mõttetu, sest selleks tuleb ületada "liiga suur konstitutsiooniline takistus".