"Vaieldamatult üks parimaid sööke, mida ma olen kunagi saanud," kuulutas Bosworth Instagramis. "Leidlik ja ülimaitsev, kasutades kohalikke ja isekorjatud koostisosi (jah, ma olin see ameeriklasest veidrik, kes oma toidust pilti tegi, aga olge nüüd)."

"Pegasuses on parim leib (oleksin pätsi peaaegu endaga ka lennukile kaasa võtnud). Rataskaevu 16 kirjutab sinu tee- või kohvialusele käsitsi kirjakese. Kompressoris on linna parimad pannkoogid," kiitis näitlejanna.

Sel hilissuvel leidsid Tallinnas aset Tanel Toomi uue filmi "Sentinel" võtted, kus tegi kaasa ka Hollywoodi staar Kate Bosworth. Nüüd on ta paljastanud, mida ta Eesti kohta tegelikult arvab.

Tundub, et Maarjamaa jättis filmistaarile väga sügava mulje, sest Bosworth räägib kõigest ülivõrdes. "Piiluge siin iga nurga taha ja leiate lummust, ajalugu, võlu. Inimesed on helded, soojad, lahked ja olgem ausad, siis on neis õige kogus metsikust," kirjeldab Bosworth oma Instagrami kontol. Metsikuse all vihjas ta Tallinna vanalinnas asuvale Depeche Mode'i baarile.

"See on naljakas, et me kõik otsime muinasjuttu, aga just siin selle riigi taust peegeldab täpselt seda," arvab näitlejatar ning kirjeldab, kuidas kõikjal Tallinnas on lossid ja muud pisisasjad, mida oleme harjunud maagiliste juttudega seostama. "Ometi leidsin tasakaalu nendel keerulistel munakividel," naerab ta.