24-aastane Readingist pärit Hannah Lowther läks poodi tööle, kui teatrid pandeemia ajal kinni pandi, kirjutas BBC. Ta hakkas tööl olles tegema Tiktoki videoid, muutes populaarsete laulude sõnu ja kasutas rekvisiitidena poelettidel olevat kaupa.

Nüüd kutsuti Hannah osalema muusikali "Heathers the Musical", mis alustab selle kuu lõpus Londonis.

"See on suurepärane, see on siiamaani olnud üks suurepärane kogemus. Ma saatsin neile isesalvestatud proovivideod ja ega ma ei lootnud midagi. Kuna see ei ole näost näkku prooviesinemine, siis sa saadad oma materjali ära ja ei looda eriti midagi," rääkis Hannah.

"Ja siis ma kuulsin neilt laupäeval, et ma sain rolli endale. Mul on selle üle hea meel, sest see on minu esimene West Endi leping."

Hannah mängib muusikalis Uue Laine Tüdrukut ja on ka kahe peaosalise dublant.

"Pärast nii pikka aega mitte midagi teha ja mõelda, et ma pean minema tavatööle ja ma pean mingeid muid teid pidi oma võimalust otsima, on see kõik mulle andnud nii palju lootust ja ma alustan proovidega esmaspäeval. Meil on proovide tegemiseks natuke üle kahe nädala ja me avame 25. novembril."

Kohalike poodlejate pettumuseks nad Hannahit enam lettide vahel tantsimas ei näe. "Alustasin Tiktokis lootmata, et keegi mind seal üldse märkab, aga vaid selleks, et enda esinemiskirge rahuldada. Ma alustasin Tesco paroodiaga Dolly Partoni laulust "Üheksast viieni" ja nüüd on mul roll West Endi muusikalis."