Veider sõnavahetus leidis aset laupäeval ja pühapäeval, kui Bernie säutsus Twitteris: "Me peame nõudma, et ülirikkad maksavad enda võrdse osa. Kõik." See on tavaline Bernie retoorika, kirjutas TMZ.

Selle peale vastas Tesla ja SpaceX looja: "Ma kipun ikka unustama, et sa veel elus oled." Tegu on viitega nii Bernie vanusele, kui tema taandumisele rambivalgusest pärast 2020. aasta presidendivalimisi.

Musk küsis senaatorilt hiljem veel, kas ta peaks veel Tesla aktsiaid müüma. Kui jah, siis peaks Bernie seda vaid ütlema.

Elon Musk on juba hea hulga firma aktsiaid maha müünud. Ta uuris kõigepealt oma jälgijatelt, kas ta peaks seda tegema, ning jälgijad ütlesid jah. Selle järel müüs Elon Musk maha viie miljardi dollari eest aktsiaid.

Nüüd ta peab selle eest tasuma ka suure maksuraha, aga see ei ole selle kümne protsendi lähedal, mida ta lubas. Seega võib ees oodata järjekordne suurem müügiralli.

Huvitav on see, et niivõrd suure firma juht jälgib internetis inimeste soovitusi ja nõuandeid. Elon Muskil on võib-olla mingi suurem samm plaanis.