Aastal 2007 publikut vaimustanud filmi järg kannab nime "Disenchanted" ja see jõuab Disney+ platvormile juba järgmisel sügisel, vahendab Screen Rant. Amy Adams ja Patrick Dempsey naasevad oma kuulsatesse rollidesse 15 aastat hiljem. Naasmas on ka James Marsden ja Idina Menzel. Sel korral kehastab pahalast Maya Rudolph ning uute tegijatena on pundis veel Yvette Nicole-Brown, Jayma Mays ja Oscar Nunez. Gabriella Baldacchino võtab üle Patrick Dempsey tegelaskuju Roberti tütre Morgani kehastamise.

Kuuldavasti sisaldab uus linateos veel rohkem laule kui eelmine – selle heliloojateks on Alan Menken ja Stephen Schwartz. "Laulan esimest korda," lausus Dempsey. "Ma pole kunagi avalikult laulnud ja seda põhjusega. Seega pidage koos minuga vastu. Loodan, et fännid võtavad selle omaks. See on Disney jaoks tähtis film ja see on satiir. See pole tavaline Disney film. See pole neile eriti omane. Samas avaldame me austust nendele Disney teostele, mis on varem olnud."

Esimeses filmis unistas printsess Giselle (Amy Adams) oma lähenevatest pulmadest prints Edwardiga (James Marsden), kui õel kuninganna Narissa (Susan Sarandon) ta kaevu tõukas. Pärast pikka ekslemist avastas ta end aga korraga hoopis küünilise Manhattani südames, kus tutvus sarmika advokaadi Robertiga (Patrick Dempsey).

Kuigi esimene osa sai roosilise lõpu, pole järjes enam asjad nii hästi. 15 aastat pärast armumist elavad Giselle ja Robert äärelinnas ning printsess pole täielikult rahul. Ta soovib, et tema pere elaks täiuslikku muinasjutu elu ning loomulikult ei täitu see soov täiuslikult. Giselle on sunnitud ajaga võidu jooksma, et pääsa nii oma armastatu kui ka kogu Andalasia kuningriik.