Houstoni linnapea Sylvestor Turner avaldas, et Astroworldi ajal vigastada saanud üheksa-aastane poiss suri pühapäeval, kirjutas Deadline.

Ezra Blount viidi meditsiinilisse koomasse, kui talle kontserdi ajal peale trambiti ning viga said tema süda, kopsud ja aju. "Meie linn palvetab tema ema, isa, vanavanemate, teiste pereliikmete ja klassikaaslaste ees. Nad vajavad kõik järgmiste kuude ja aastate jooksul meie toetust. Andku jumal neile jõudu. Puhka rahus, Ezra," kirjutas linnapea.

Koos Ezra surmaga on hukkunute arv tõusnud kümne peale.

See pidi olema festival nagu iga teine. Kuid mitme halva juhuse järel mäletatakse sündmust Astroworld 2021 tulevikus valedel põhjustel.
Festivali avapäev toimus 5. novembril Houstonis NRG pargis, kuid umbes veerand kümne ajal õhtul hakkas suur mass end üha enam ja enam lava poole suruma, mille tõttu said paljud inimesed viga, ütles Houstoni tuletõrjepealik Samuel Peña laupäeva hommikul.

"Inimeste hulgas tekkis kaos, mitmed kaotasid teadvuse ja see põhjustas veel rohkem paanikat," ütles Samuel Peña pressikonverentsil.

Umbes kell 21.38 tekkis suur massiintsident, mille tõttu ohvrite arv suurenes ja päästjatel kuhjus töö üle pea.

Vähemalt 23 inimest toimetati haiglasse, nende seas ka 10-aastane, ütlesid ametivõimud. Haiglasse viinutest 11-l oli südamerabandus. Kontsertpaigas kohapeal raviti umbes 300 inimest.

Kui intsidendi esimesel päeval teatati kaheksa inimese surmast, siis 11. novembriks oli hukkunute arv tõusnud üheksale. Haiglas suri hingamisaparaadi all olnud 22-aastane üliõpilane Bharti Shahani, kellel diagnoositi ajusurm.