Mari-Liis võttis üle Kanal 2 Instagrami ja vastas seal saate ja tema enda fännide küsimustele. Ta tunnistas kohe alguses, et ei ole saate ümber toimuvast melust osa saanud, sest sõitis kohe pärast saate võtteid Eestist ära.

Saate juures kahetseb Mari-Liis vaid ühte väikest nüanssi, kui viiendas episoodis Rauno, kes on nüüdseks vaktsiinivastase Angelaga kihlatud, solvas Liinat ja siis oleks tahtnud Mari-Liis midagi vahele öelda, et sõbrannat kaitsta.

Rääkides elust Dubais ütles Mari-Liis, et see on just täpselt see, millest tema unistas. "Saab väga hästi ära elatud siin. Sellest ma unistasin ja selle ma sain ja olen väga rahul sellega. See oleneb väga palju sellest, mis töö sul on, ja kõik nagu lillelapsed siin ei ela. Hustlimist (sahkerdamist - toim) on alguses väga palju."

Lähiajal ta tagasi Eestisse kolida ei plaani, koduigatsust pole ja tema vanemad jõudsid ka äsja Dubaisse. Vanemaid ootas ees korralik õlle- ja siidrikogus.

Palgast ta rääkida ei saa, aga Mari-Liis avaldas nii palju, et ta säästab seal rohkem kui Eestis teenis. Kodukontoris töötades tuuakse talle 1800 kilokalori jagu toitu ukse taha ning talle on ette nähtud ka viis jõusaalitreeningut ja kolm korvpallitreeningut nädalas.

Mari-Liis elab Dubais kolmetoalises korteris. Alguses oli kuu üürihind 1800 eurot, kuid koroona tõttu on hind alla läinud ja maksab nüüd 1400 eurot. Mari-Liis töötab produktsiooniplaneerijana. Elu on seal natuke kallim, nt elekter, aga taksod on odavad.

Mari-Liis suhtleb siiani saates tutvutud Jaani, Sandri, Liina ja Lauraga. "Armastuse maleva" peaauhind on 10 000 eurot ning Mari-Liis sooviks seda raha kasutada MTÜ Kasside Turvakodu ja oma jälgijate jaoks.