Ta tegi uue kaaslase avalikuks tegelikult juba mõnda aega tagasi. Oma kuu alguses avaldatud YouTube'i videos avas ta nii enda kui tema iseloomu. Üks jälgija küsis temalt, kas on võimalik, et tema suhted ei toimi, sest ta muudab end liialt uue kaaslase järgi. Sellele vastas Ada, et tal on praegu elu kolmas suhe ja ta on alles 26-aastane.

"Ma ei tunne, et ma ennast muudan. Pigem on probleem see, et ma ei lase ennast muuta. Ma ei lase endale pähe istuda, ma olen hästi tugeva iseloomuga. Tean, mida tahan ja teen selle selgeks. Tihtipeale meestele ei meeldi naine, kes on liiga enesekindel selle koha pealt," rääkis ta.

Ada lisas: "Praegu ei ole ühtegi probleemi. Ma ei ole end kellegi jaoks muutnud, keegi ei ole end minu jaoks muutnud. Kõik toimib. Kõik on väga hea. Me austame üksteise jäärapäisust, sest ma olen väga jäärapäine. Aga ei, ma ei ole inimene, kes end teiste jaoks muudaks."

Eile käis Ada uue kaaslasega Taagepera lossis asuvas luksuslikus Wagenkülli spaas ja jagas seal ka uue kallimaga pilti. Noormehe nägu näha pole, aga tundub, et neil on seal tore.

Foto: Instagram