Nimelt väidab seda Gazmanovi abikaasa Marina, kes on kuulsale lauljale sünnitanud kolm last. Suurejoonelist pidu väisanud pereema kirjeldas Komsomolskaja Pravdale, kuidas debütantideks valitud neiud peavad igas mõttes "ametisse" sobima.

"Nad peavad olema heas vormis, tantsima, maalima, õppima, rääkima mitut keelt. Näiteks vaatasid debütante üle Dolce & Gabbana stilistid ning Marianna rääkis nendega itaalia keeles," uhkustas Gazmanov.

"Ühest küljest tundub, et neil tüdrukutel on hiilgav elu. See on tõsi. Nende üleüldised vajadused on lahendatud ja turvalisus eluks tagatud, aga need tüdrukud peaksid kohe alustama eneseteostusega või valima missiooni," arvas vaid 17-aastase Marianna ema.

Tema nägemuse järgi on tegemist raske koormaga. Peamiselt seetõttu, et nii kõrgelt on võimalik kiirelt alla kukkuda. "Latt on juba kõrgele seatud. Nende tüdrukute kohal ripuvad nende vanemate ootused ja kõik ei talu seda," selgitas Marina ning lisas, et tema on igati armastav ema ning ei ole oma lastele kõrgeid ootuseid seadnud.

Detsembris tähistab Marianna oma 18. sünnipäeva ning neiul on kink juba välja valitud. Nimelt ootab ta oma vanematelt Mercedes-Benzi G-klassi maasturit.