Kolm erinevat korrakaitsjate allikat kinnitasid väljaandele FOX13, et kolmapäeva pärastlõunal tapeti räppar Young Dolph.

Pagariäri Makeda’s Butter Cookies, kus tulistamine aset leidis, omanik sõnas, et tema töötajad olid talle öelnud, et Young Dolph tuli poodi küpsiseid ostma. Järgmisel hetkel peatus pagariäri ees auto, sellest väljus seni veel tuvastamata isik, kes sisenes poodi ja lasi räppari maha.

Natuke pärast kella 17 avaldas Memphise politsei sündmuse kohta algset infot. Politsei sõnul viitab uurimine sellele, et Young Dolph oli ohver, aga nad ei ole surnukeha veel ametlikult tuvastanud.

Ametivõimud ei ole tulistaja kohta veel infot avaldanud. Politsei sõnul oli tegu mõtlemata teoga ja nad tunnevad lähedastele kaasa.

Sündmuskohale kogunesid sajad inimesed, kui nad said kohutavast juhtumist teada. Osad nõudsid igasuguse relvavägivalla lõpetamist, teised tundsid kurbust Memphise ikooni surma pärast.

Seal tekkis vahepeal ka kaos, kui üks mees sõitis oma autoga sündmuskohale sisse. Teda tulistati ja ta viidi kiirabiga minema.

Politsei proovis mitu tundi rahvast sündmuspaigast eemale lükata. Airwaysi puiestee, mis on Memphises üks peatänavaid, suleti uurimise ajaks.

Young Dolph ei olnud pagariäris esmakordselt. Vaid nädal varem käis ta seal kohalikega suhtlemas ja poodi promomas.

Tema Corvette seisis varjatult pagariäri parklas ning viidi mitu tundi hiljem minema. Videod auto pukseerimisest muutusid Tiktokis populaarseks ning rahvas nõudis kommentaariumites vastuseid.

Räppar, kelle pärisnimi oli Adolph Robert Thornton, Jr, teenis riikliku tähelepanu 2014. aastal, kui ta avaldas kassetil muusika "High Class Street Music 4" ja hiljem singli "Preach". 2016. aastal avaldas ta esimese stuudioalbumi nimega "King of Memphis".