The Suni videos on näha, kuidas 56aastane Eddie Croasdell tiritakse sihikul bokserite ja t-särgi väel õue. Eriüksuse eksituse tõttu jäi kinni pidamata päriselt jahitud kurjategija, kes paraku pääses minema.

Insener Eddie St Albansist tõdes, et ärkas pühapäeva hommikul kell 8.30 selle peale üles, et ukse taga koputasid USA eriüksuse riietes mehed. "Ma olin täielikult hirmul. Ma avasin ukse ning minu vastu olid suunatud mitmed laserid ning nad karjusid, et ma paneks käed ümber oma pea. Ma mõtlesin, et "kurat, nad kindlasti mõtlevad, et ma olen terrorist ning nad tulistavad mind".

"Ma mõtlesin sügavalt, et kas ma olen hiljuti teinud miskit valesti, kuid mul ei meenunud miskit. Politsei kohtles mind nagu Osama Bin Ladenit," märgib kinnipeetu. Muu hulgas mõtiskles Croasdell, et kuidas see kinnivõtmine sai nii valesti minna. Tegemist pole ju Las Vegasega, vaid lihtsalt St Albansiga.

Peale selle küsitleti reidi käigus relva sihikul hoides ka tema 15aastast poega. Eddie isegi mõtles, et reidi käigus võivad eriväelased tulistada nende Jack Russelli maha.

Vaata videot SIIT!