Väljaandele Hollywood Reporter antud intervjuus tunnistas Cooper, et kõik, mida nad avalikult tegid, oli pesueht näitlemine. Ka kurikuulus Oscarite gala esinemine, kus nad Gagaga pead koos laulu "Shallow" laulavad, oli viimse detailini juba varasemalt paika pandud. Selle oli ka kindel põhjus - "Pohmaka" filmide staar kardab avalikult laulda ning lavastatud esinemine rahustas tema närve.

"Minu personaalsest vaatevinklist vähendas see ärevust," tunnistab Cooper värskes usutluses. "Aga selles samas filmistseenis nad armuvad teineteisesse. See ongi see plahvatuslik moment, mis juhtub tuhandete silmapaaride ees... See oleks olnud veider, kui me oleks seal kahekesi lihtsalt seisnud ja publiku poole vaadanud," selgitab ta antud esinemise tagamõtteid.

Ka Gaga, kes toona võttis rohkem sõna nende ümber käivate kuulujuttude kohta, on varem kinnitanud korduvalt, et tema ja Cooperi vahel oli ainult sõprus. "Loomulikult näitleja ja esinejana soovisime, et inimesed usuksid, et me oleme armunud," ütles Gaga 2019. aastal.

Kuue kuu jooksul pärast filmi esilinastust purunesid nii Gaga kui ka Cooperi suhted oma toonaste kallimatega.