Kuid nüüd on asjad kardinaalselt muutunud, sest Kim ja Pete otsustasid Los Angeleses paparatsode ees tunnistada, et on tõesti paar. Tuntud näod hoidsid armsalt käest kinni ja vaatasid teineteisele heldinult otsa.

Tundub, et nende suhe on iga nädalaga muutumas aina tõsisemaks. Kim ja Pete teavad teineteist küll aastaid, aga säde nende vahel tekkis alles oktoobri esimeses pooles, kui tõsielustaar oli külaliseks saates "Saturday Night Live", kus uus kuum paar sai otse-eetris ka musi teha. Nädal hiljem nähti neid koos ühes Los Angelese lõbustuspargis, kus olid nendega koos ka Kimi vanem õde Kourtney ja tema kihlatu Travis Barker.

Pärast seda on Kim käinud peamiselt ise New Yorgis, kus Pete oma terve elu elanud on. Teisipäeval tähistas koomik oma 28. sünnipäeva, mille ta veetis Los Angeleses koos Kimi kuulsa perekonnaga. Kuna töökohustused hoiavad Pete'i New Yorgis, siis ta pidi 24 tundi hiljem juba tagasi lendama.

Kaks nädalat tagasi tuli avalikuks Kim Kardashiani laste isa Kanye Westi uus suhe 22-aastase modelli Vinetriaga. Siiski on räppar kinnitanud alles hiljuti, et ta on siiani ametlikult Kimiga abielus.