"Kui ma olin aasta aega töötanud "Duubli" toimetuses, siis tuli mulle pakkumine, et ma võiks teha muusikasaadet. Esimene episood oli nublu ja Gameboy Tetrise "Für Oksanast," mis on põhimõtteliselt Narvast. Esimese asjana võtsin ühendust nublu tiimiga, et uurida, kas ta oleks saate jaoks intervjuud andma," meenutas Taavi ning lisas, et nublu ei ole kunagi ühtegi pikemat teleintervjuud andnud.

"Mulle öeldi, et mitte mingil juhul," rääkis Libe ning lisas, et räppar valmistas toona ette oma esimest albumit ja tal polnud aega.

Libe otsustas siis teha intervjuu teiste tegelastega ja ka muusik Gameboy Tetrise ehk Pavel Botšaroviga. "Paveliga tegin intervjuu ära ja siis ta helistas mulle tagasi hästi hilja õhtul ja ütles, et tal süda valutab, sest ta arvab, et seal saates peab nublu ka rääkima."

Taavi vastas Pavelile, et nublul ei ole selleks aega. Öösel tuli Taavile sõnum Gameboy Tetriselt, et nublu on nõus. "Gameboy Tetris ütles, et rääkis ise nubluga ära ja ta on nõus Paveliga koos intervjuu andma, aga ainult ühel juhul. See intervjuu peab toimuma T1 vaaterattal."

Libe sõnas, et ta võttis vaateratta töötajatega ühendust ja kuna oli koroonaaja algus, siis nad olid sellest väga huvitatud. "Olimegi seal kitsas kabiinis. Kaameramehel oli väga raske sinna ära mahtuda, aga nublu oli kohal ja rääkis väga toredat juttu," lisas Libe lõpetuseks.