2011. aastal läksid nad lahku ning pesumodell otsustas avalikustada lahkumineku üksikasjad.

"Meie paarist ilmus iga päev uusi artikleid, mu koolikaaslasi kuulati üle ja fotograafid olid pidevalt minu ukse taga," rääkis pesumodell.

"Ma võtan mütsi maha nende ees, kes sellisele elustiilile vastu peavad. Ma teadsin juba algusest peale, et see pole minu jaoks. Olen õnnelik, et meie suhe jäi üürikeseks."

Florence St George ilmus printsi ellu kohe pärast keerulise suhte lõppu Chelsy'ga. Nende suhtele sai saatuslikuks Harry siirdumine pikemaks ajaks Ameerika Ühendriikidesse õppustele.

Enne Florence St George'i oli Harry suhtes pesu- ja glamuurimodell Lauren Pope'iga, kes sai briti meedias tuntuks 2004. aastal, kui ta tabati Harryga ööklubis musitamast. Midagi pikaajalist neil siiski ei tekkinud, kuna neiu kerglasevõitu maine hävitas igasuguse tõenäosuse tõsiseks suhteks.

Ka Miss Edinburghi tiitlit kandnud Camilla Thurlow pakkus printsile põgusalt huvi 2014. aastal, mil võeti ette mitmeid luksuslikke puhkusereise ja väisati metsikuid pidusid. Lahku mindi mõni päev enne Harry 30. sünnipäeva.