"Ricky esinemist segati kolmel korral, kui publiku seas läks kakluseks," ütles üks publikus viibinud isik The Sunile. "Mitte keegi ei ole kunagi midagi sellist näinud."

"Esimese madina ajal peatas Ricky esinemise ja palus turvameestel olukord lahendada. Ta suutis selle naljaks pöörata ja rahvale see meeldis."

"Aga siis tekkis veel kaks kaklus ja olukord läks käest ära. Midagi oli kindlasti joogivee sisse lisatud."

Esinemine, mis on osa Ricky Gervaisi Supernature tuurist, toimus Põhja-Londonis asuvas SSE Areenil. Ricky naaseb järgmisel neljapäeval samale lavale, millele järgnevad veel kaks esinemist Brightoni keskuses.

Nimi läheb ajalukku

Briti koomik ja lavastaja Ricky Gervais saab peagi oma koha meelelahutusajaloos, kui talle antakse täht Hollywoodi kuulsuste alleel.

60-aastane Gervais saab tähe enda panuse eest meelelahutusmaailmasse viimase 20 aasta jooksul, vahendas DailyMail. Tema Netflixi sari "Afterlife" on viimase kahe aasta briti kõige enam voogedastatud sari ning ta on võitnud 25 Emmyt, 11 Baftat ja üheksa kuldgloobust.

Peale Ricky saavad 2022. aastal oma tähe ka Michael B. Jordan (34), "Üksinda kodus" täht Macaulay Culkin (41), popstaar Avril Lavigne (37), näitleja Ewan McGregor (50), 2016. aastal surnud näitlejanna Carrie Fisher ja muusik DJ Khaled.

Ricky, kes avaldas, et "Afterlife'i" kolmas hooaeg jääb viimaseks, sõnas, et inimesed on tihti tänaval tema juurde tulnud ja öelnud, kui palju see on nende elu muutnud. Nende inimeste hulka kuuluvad ka terapeudid, kes kasutavad sarja oma patsientide aitamiseks ning paluvad, et Ricky sarja peategelasel surra ei laseks.

Ta tunneb, et kuigi sarja tegemine talle meeldis, siis on sobilik see pärast kolmandat hooaega lõpetada. "Armastan seda saadet kõige enam nendest, mida ma kunagi teinud olen, aga ma olen nüüd vanem ja mul on menupaus. Inimesed teevad tihti mõne kehva filmi oma lapselapse pärast, ma olen praegu sellel tasemel."

"Ma võiks teha ka neljanda, sest selle teema osas ei saa ideed otsa. Aga ma ütlesin, et ma ei tee, seega ma ei tee." Ricky Gervais lisas, et sarja kolmas hooaeg saab olema kõige parem.