Nimelt on vanavanemad mures, et Žanna ainuke laps, poeg Platon, unustab oma ema tulevikus täiesti ära ning seda soodustab poja isa Dmitri Šepelevi käitumine.

Tüliõunaks on saanud staari pärandusest saadud kaks korterit, millest mõlemast kuulub 8-aastasele Platonile üks kolmandik. Ülejäänud 2/3 kuulub Friske emale Olgale ja isale Vladimirile. Kuigi tundus, et kõik on rahumeelselt ära jagatud, siis eelmisel aastal teatas Šepelev, et ta tahab müüa maha oma pojale kuuluva osa. Tal on selleks ka täielik õigus, sest ta on Platon ainus vanem.

Aga Friske vanemad tahavad vaid 40-aastasel surnud tütre mälestusest kümne küünega kinni hoida. Seetõttu ei ole nad nõus müüma midagi maha, sest nende sõnul oli neil tulevikus niikuinii plaan pärandada oma osalus nendest korteritest Platonile.

Seetõttu pöördus näitlejatari perekond kohtu poole. Nendele on eriti tähtis see, et Šepelev ei saaks maha müüa 88 ruutmeetrist korterit Moskva kesklinnas Presnja rajoonis. See oli Žanna viimane elupaik ning seal korteris on säilinud kõik nii, nagu lahkunud staar jättis. 24 miljonit rubla maksev korter arestiti ning hetkel ei saa ükski osapool sellega tehinguid teha.