21aastasele Ryan Winnarile ja tema 18aastasele poiss-sõbrale Max Greenile lähenes Radcliffe'is neljapäeval õhtusel ajal umbes kella 20.15 paiku jõuk maskeerunud mehi.

Ärritunud kamp loopis geipaari suunas mitmeid homofoobse sisuga solvanguid, sest Ryan ja Max hoidsid käest kinni. Enne noormeeste juurest lahkumist otsustasid solvajad geipaari ka rünnata. Max sai löögi kuklasse, samal ajal kui Ryanit löödi rusika ja haamriga. Füüsilise rünnaku tagajärjel murdis Ryan nina ja põseluu, Max sai aga marrastuse.

"Mina ja mu poiss-sõber sõitsime tema vanavanemate juurest koju ning kõndides kuulsime selja tagant mingisuguste noormeeste hääli," selgitab Ryan hetke, mil nad korraga selle jõuguga kokku puutusid. "Me hoidsime käest kinni ning nad hakkasid meie peale karjuma, hüüdes meid pededeks," lisab ta.

"Me jätkasime kõndimist, sest meil polnud mitte mingisugust kavatsust alustada nendega vaidlemist. Enne kui me arugi saime, jooksis meie poole umbes viis kuni kuus balaklavasse ja kinnastesse riietatud poissi. Nad hakkasid meid ründama, lööma nii rusikate, jalgade kui ka haamriga," selgitab Ryan.

Ryan ütles, et rünnaku käigus varastati hulk nende esemeid, sealhulgas mobiiltelefon, pangakaardid, võtmed ja Canada Goose'i mantel. Pärast kohutavat katsumust ei usu paar, et suudavad enam kunagi avalikkuses käest kinni hoida.

"Ma ei usu, et ma kunagi enam Radcliffe'is ringi jalutan. Ma ei usu, et suudan enam kunagi tänaval oma elukaaslase käest kinni hoida," lisab ta.

Jaga
Kommentaarid