Astroworldi tragöödias elu kaotanud 14-aastase John Hilgerti vanemad leinavad poja kaotust ning tahavad, et keegi selle eest vastutaks. Sellepärast on nad Travis Scotti, Live Nationi ja mitmed teised osapooled kohtusse kaevanud, kirjutas TMZ.

Hagis, mis anti sisse kolmapäeval Houstonis, väidab, et ürituse organiseerijad ei suutnud tagada piisaval tasemel turvalisust, selle seas treenitud personal, kaitsebarjäärid ja meditsiinitöötajad.

Johni isa Chris ütles avalduses: "Meie kaotusevalu, et John ei tulnud kontserdilt koju, on kirjeldamatu. Ta oli kena noor mees, kes tahtis nautida esimest kontsertelamust koos sõpradega, keda ta hindas siin maailmas kõige enam."

"Kui see hagi aitab päästa mõne teise pere samast kaotusevalust ja piinast, mida meie oleme talunud, siis see on vähim, mida me Johni mälestuse heaks saame teha."

Hagiga, mille andis sisse advokaat Richard Mithoff, nõutakse üks miljon dollarit valuraha.

Juba varasemalt nõutakse Travis Scottilt ja teistelt asjaosalistelt ühe hagiga kaks miljardit ning teisega 750 miljonit dollarit. Hilgert oli üks kümnest inimesest, kes Astroworldil oma elu kaotas.