Bobbi-Anne McLeod nähti viimati Plymouthis enda kodu lähedal bussipeatuses laupäeval kell 18.15, kuid siis ta jäi salapäraselt kadunuks. Tema surnukeha leiti hiljem kaheksa miili eemal sealt, kus teda oli viimati nähtud.

Politsei kuulas hiljem üle kaks võimalikku kahtlusalust, 24- ja 26-aastased mehed. Kumbki meestest McLeod isiklikult ei tundnud. Hiljem esitati mõrvasüüdistus 24-aastasele Cody Acklandile. Täna astub Cody Plymouthis kohtu ette.

Teine ülekuulatav, 26-aastane mees, lasti vabaks ja tema osas pole uurimist jätkatud.

Cody Ackland on Plymouthis tegutseva indie-rokkbändi Rakuda esikitarrist. Ta on ka peamine laulukirjutaja ning esines koos bändiga BBC South West raadios.

Rakuda teatas pärast Cody vahistamist laialiminemisest, et austada Bobbi-Anni mälestust.

Neiu jäi kadunuks enne seda, kui ta pidi oma poiss-sõbra Louie'ga kokku saama. Louie ootas naise järel pikalt, aga kui ta kohale ei ilmunud, siis hakkas ta muretsema. Usutavasti jäi McLeod kadunuks 15 minutit pärast kodust lahkumist.

Politsei leidis neiut otsides bussipeatusest tema kõrvaklapid ning tubakakoti. Algselt uuriti võimalust, kas McLeod rööviti otse tänavalt ja kas rünnakus oli ka seksuaalne aspekt.

McLeodi surnukeha leiti populaarsest Bovisandi rannast ning neiu pere tegi hiljem kindlaks, et tegu on 18-aastase McLeodiga.

Miks ja kuidas Cody Ackland McLeodi tappis, veel avaldatud pole.