Suunamudija Triinu Liisi ja tema abikaasa Justini koduvägivalla teemat lahkasid teemast viimases Kroonikas kirjutanud Anna-Maria Veidemann-Makko ning Kroonika veebireporter Margaret Petrova.

"Tähtis on see, et üks inimene sai suure terrori alt päästetud," sõnas Veidemann-Makko.

Teemast kirjutamine oli ka ajakirjaniku jaoks keeruline, sest kahtlused olid teada, kuid ohver polnud veel valmis rääkima. "Sain ka mina süüdistuse, et miks sa hoidsid seda teemat viis kuud kinni ja lasid sellises olukorras olla, kuid inimene palus, et ma hoiaksin seda endale. Lubasin ja ka hoidsin, kuni Mallukas Triinu Liisi teadmisel esimesena teema avalikustas".

"Olen saanud kümneid tänukirju, kus naised ütlevad, et nad nüüd julgesid samuti selle sammu astuda," lisas Veidemann-Makko.

Kuula lingilt (loo all), mida veidemann-Makko veel loo sünni ning juhtumi kohta rääkis.

Populaarne suunamudija Triinu Liis McNairn tunnistas artiklis Kroonikale, et tema austraallasest abikaasa Justin McNairn on käitunud viimase kuue kuu jooksul temaga vägivaldselt. Skandaalne paar on alates sellest saadik, kui strippar Eestisse kolis, olnud pidevalt kõmu ja kuulujuttude keskel.

Lisaks tuleb saates juttu ka saatest "Eesti otsib superstaari", avaldatakse ka oma lemmikud. Ka Monaco kuningakoja draamad tulevad kõne alla.

1x
00:00
Jaga
Kommentaarid