Raamatu autori Christopher Anderseni poolt kiivalt saladuses hoidva allika sõnul olevat prints Charles uurinud oma naiselt Camillalt: "Huvitav, millised nende lapsed välja hakkavad nägema?" Charles olevat seda uurinud samal hommikul, mil Meghan ja Harry olid teatanud oma kihlumisest.

Siseallika sõnul olevat Camilla olnud küsimusest too hetk täiesti jahmunud, vastates üsna kiirelt: "Täiesti imearmsad loomulikult. Ma olen kindel." Seepeale olevat oma häält madaldades Charles küsinud teisiti: "Ma mõtlen, et milline võib sinu arvates olla laste jume?"

Prints Charles'i esindaja selgitas The Postile, et tegu on fiktsiooniga ning see ei vääri edasist kommenteerimist. Seni pole Harry ja Meghani esindaja selles osas kommentaare jaganud. Niisamuti ei väida Andersen ka otseselt, et Charles olevat olnud see nimetamata vanem kuningliku perekonna liige, keda Harry ja Meghan kohatus küsimuses süüdistasid.

Mäletatavasti rääkis Meghan märtsis Oprah'le antud intervjuus sellest, kuidas Harryl oli perekonnaga vestlusi ja arutelusid selle üle, kui tume võib sündides olla Archie nahavärv.