Septembri algul lahvatas suur skandaal: nimelt jagas Uudo Sepa toonane tüdruksõber Kendra enda Instagramis storyt, kus süüdistab lauljat lähisuhtevägivallas. Taolise sõnumi tegi veelgi markantsemaks asjaolu, et noored olid äsja koos reisile läinud. Mõni hetk hiljem andsid mõlemad osapooled suure draama ja pisarate saatel teada, et nad läksid lahku.

Hoolimata kõlakatest justkui noored oleks teineteist taas leidnud, pole nad siiani avalikkuses ja sotsiaalmeedias koos viibinud. Nüüd aga on nii Uudo kui Kendra jaganud enda Instagramis storysid uisutamisest. Paistab, et suurest tülist pole haisugi ning noored saavad taas hästi läbi. Kas nad on ka suhtes, jääb hetkel selgusetuks.

Saaremaalt pärit noormees ja Pärnu neiu kohtusid möödunud aasta septembris ning sel kevadel koliti kokku. Noored viis kokku ülikool. "Ma ei osanud elu seeski arvata, et me Uudoga kokku oleks sobinud. Tegelikult alguses ei olnud Uudo üldse minu maitse, aga kui teda tundma õppisin, sai minu maitseks," ütles Kendra tänavu suvel Kroonikale antud intervjuus.

Vaid mõned kuud pärast suhte algust oli Uudo oma uuele pruudile öelnud, et võtab ta naiseks ära. "Tekkis säde ja nüüd on nii," ütles superstaar proosaliselt.