Matthew McConaughey tegi teadaande pühapäeval enda sotsiaalmeedias, rääkides pikalt sellest, mis on tänapäeva poliitilisel maastikul valesti ning ütles siis otse välja, et teda kuberneri kohale kandideerimas ei näe, vahendas TMZ.

"See on alandlik ja inspireeriv teekond, millele mõelda. See on ka teekond, mida ma olen praegu valinud, et ma ei võta," ütles ta.

McConaughey lubab aga ka edaspidi toetada ettevõtteid, ärisid, asutusi ja organisatsioone, mida tema loeb liidriteks ning mis võib aidata inimestele jõuda õigluseni, mille aluseks on usaldus inimeste vahel.

Tema vaated kõlavad selles videos üsna selgelt - tema visioon Ameerikale ja Texasele on jõukus koos teenekuse ja kogukonnaga.

Kuigi Matthew McConaughey on pidevalt võitnud Texases tehtud küsitlusi teemal, kellest peaks saama uus kuberner, siis näitleja ise end selles rollis vähemalt praegu veel ei näe.

Umbes pool aastat tagasi tehtud intervjuus vihjas McConaughey, et ta võib kuberneriks kandideerida ja see idee meeldis paljudele, kes küsitluses osalesid. Kuigi näitleja on nendele juttudele praeguseks joone alla tõmmanud, siis on näha, et ta hoolib enda osariigist ja näeb, et poliitika praeguse kujul ei toimi.