"Nils oli suurema osa oma lühikesest elust laps. Ta jõudis kõigest kaks kuud olla 19-aastane," kirjutab ema Lena Nilsson räpparist poja Einari kohta, kelle üks esinimedest oli ka Nils. Ema sõnul olevat Nils kordamööda nii ema kui isa juures elanud. Muu hulgas olevat Einar kuni 17. eluaastani väga palju reisinud, kuid koroona tõttu ei saanud ta seda väga teha.

Ema toob oma jutus ka välja tõsiasja, et nad on koos Nilsiga pidanud tihtipeale põgenema – eriti pärast 2020. aasta kevadel toimunud inimröövi. Seetõttu elasid nad mingil ajal pidevalt erinevates hotellides. Tihtipeale pidi ema poja eest ka tunnistama erinevatel kohtuprotsessidel, Einarile ei meeldinud neil osaleda – ta soovis vahetpidamata muusikat kirjutada.

"Pärast seda, kui Einar ja tema kaasmuusikud restoranis peksa said, oleksime pidanud ihukaitsjad palkama," tõdeb Lena, nentides, et tema pojal oli väga palju kokkupuuteid kuritegelike rühmitustega. Muu hulgas kirjutab Einari ema, et nad elasid 9 aastat tagasi Dalenis ning jalutasid tihti seal lähedal Södermalmis. Väidetavalt olevat Einar väga palju rääkinud seal teiste noortega ning öelnud neile, kui oluline on kool, ema või mõne teise täiskasvanu, kes ei tegele vägivallaga, kuulamine.

"Nagu paljud emad, olen ka mina kaotanud kohutavas vägivallas poja. Meiesuguste südamed on rinnust rebitud. Tahame teha lõpu sellele, et poisid tapavad teisi poisse," märgib Lena.

Einár, kelle kodanikunimi on Nils Kurt Erik Einar Grönberg, elas viimastel aastatel vägagi ohtlikku elu. 2020. aasta kevadel langes ta inimröövi ohvriks, milles hiljem mõisteti süüdi räpirivaal Yasin ja mitmed tema gängiliikmed. Artistilt rööviti tema Rolexi kell ja mitmed väärtuslikud kaelakeed. Temast tehti mitmeid ebasündsaid fotosid, mida ähvardati avalikustada, kui ta ei maksa neile kolm miljonit Rootsi krooni.

Raha nad siiski ei saanud ning seetõttu taheti räppari kodu juurde panna pomm. Siiski luhtus nende plaan seda lõhata, sest samal hetkel, kui Einári vaenlased tema kodu juurde jõudsid, oli just politsei räpparit külastamas. Tema röövijad võeti vahi alla ning 26 inimest said ka karistuse.