Tegemist pole dokumentalistide enda otsusega, vaid prints Harry on varem kurtnud, et "Megxit" on seksistlik väljend. "Võib-olla inimesed teavad seda või mitte, aga "Megxit" oli või on misogüüniline termin, mille lõi internetitroll. Sellele andsid hoogu juurde kuninglikud korrespondendid ja see kasvas ja kasvas, kuni jõudis peavoolumeediasse," on Harry öelnud.

Megxiti loomisel saadi inspiratsiooni terminist Brexit, mis sai üldkasutavaks sõnaks, kui Suurbritannias korraldati rahvahääletus selleks, et selgitada välja, kas riik peaks jääma Euroopa Liitu või mitte. 2020. aastal valiti see üheks aasta tähtsaimaks sõnaks.

Harry põhjendas oma pahameelt ka sellega, et kuninglikust elust otsustasid nad loobuda ikkagi koos, mitte ei olnud tegemist ainult Meghani otsusega.

Täna eetrisse minev dokumentaalsaade keskendub viimasele kolmele aastale Harry ja tema venna Williami elus. Just 2018. aastal abiellus noorem prints Meghaniga ning tänu sellele sai vendade elus alguse uus ajajärk, kus meedia tungis just Harry ellu rohkem kui iialgi varem.