"Mul on väga hea meel, et saan end proovile panna uues ametis - juhin Lasterikaste perede liidu ellukutsutud podcasti Sumin. Mulle on see väga põnev kogemus ning loodetavasti on ka kuulata põnev! Jagan teiega esimest saadet!" andis Karin Rask sotsiaalmeedias teada.

Kroonikale andis pikema intervjuu näitlejatar Karin Rask, kes rääkis perest, teatritöödest ja oma rõivabrändist. Muu hulgas ka sellest, mismoodi on ta ajaga ümber kujunenud.

Lavastaja Ergo Kuld ja stsenarist Martin Algus pakkusid aastate eest sulle peaosa mahukas telesarjas "Varjude maa". Neid lummas su sarm, mille näitamisest suures plaanis ei saa kunagi küllalt. Oled sa pidanud särale tavaelus barjääri ette ehitama?

Vastupidi. Mida küpsemaks saad, seda vähem end varjad. Nooremana ikka mõtlesin, et millise mulje endast jätan, ja katsusin mõjuda targemana ja olla tõsisem. Kartsin, et paistan välja blondiin – rumal ja sisutu. Aga ühel hetkel, ei teagi täpselt, millal, tüdinesin sellest. Ei viitsinud end tagasi hoida. Ei viitsinud tegeleda muljega. Olen nagu olen – võtke või jätke! Päris ükskõikne enda suhtes ei saa inimene kunagi olla, ent muljest mõtlen küll aina vähem. Soov meeldida ja kiita saada elab minus endiselt.