"Magamine mõranenud koljuga ei ole väga mugav. Ei ole käsiraamatut, kuidas paistes peaga magada. Loodan, et teie magate hästi," kirjutas 50-aastane Gail Porter eile Instagrami.

Telenägu avaldas, et sai peavigastuse, kui minestades pea ära lõi. Rohkem infot Porter ei jaganud.

Gail Porteril on elu jooksul olnud mitmeid tervisemuresid. Ta on võidelnud anoreksia, raseduse järgse depressiooni ja bipolaarsusega ning jäi pärast 2005. aastal toimunud lahutust tekkinud terviserikkest kiilakaks.

2011. aastal pandi ta 28 päevaks Grove'i vaimse tervise kliinikusse, kus Porteri enda sõnul tal hea kogemus polnud.

Ta on öelnud MailOnline'ile: "Kui sa oled nii tõsises depressioonis nagu mina, siis sa arvad, et sa ei tule sellest mitte kunagi välja. Ma tundsin, et ma olen justkui filmis "Lendas üle käopesa", kus ma viibin koos väga haigete inimestega ning me peame ise hakkama saama."

"Mul polnud õrna aimugi, kui kaua ma seal olin, sest kõik päevad tundusid ühesugused. Meid äratati hommikul kell seitse. Sõime ühiselt hommikusöögiks helbeid ja siis tulid õed ja andsid meile ravimeid. Mulle anti viis grammi rahusteid, et ma paigal püsiksin. Mul polnud õrna aimugi, mida ma võtsin ja selle kohta ei saanud ka kaevata, sest me pidime võtma seda, mis meile anti."

Endine modell kirjeldas, kuidas ta nägi seal arste vähe ja kui nad ka tulid, siis nad küsisid, kuidas tal läheb, anti uus kogus rohtu ja nädal hiljem tuli arst taas.

"Seal ei olnud mingit ravikuuri ega midagi teha. Ravi asemel keskendusid patsiendid enda probleemidele. Kui mu eksabikaasa mind vaatamas käis, siis ta ütles, et ma muutusin iga päevaga aina hullemaks ja olin pidevalt rohtude tõttu uimane," meenutas Porter.

Kuna ta oli kliinikusse kohtu korraldusel saadetud, siis ei saanud Gail Porter sealt ise lahkuda. See tekitas olukorras, kus ta arvas, et ei pääse sealt kunagi.