"Need olid soojad kohtumised minu kõige kallimate inimeste seltsis, kes on ka minu kõige suuremad õpetajad siin elus," avaldab Urmas (pildil lastega enda sünnipäeva hommikul).

Urmase telefon oli õnnesoovidest terve päeva "punane": "Vastamata kõnesid oli sel päeval umbes 200 ja 400 vastamata sõnumit, kuid ma ei tõstnud toru teadlikult, et mitte tekitada närvilist õhkkonda ja rääkida iga soovijaga vaid mõni minut, sest järgmine helistab juba sisse."

Mida on võimalik kinkida inimesele, kellel on justkui kõik olemas?

"Üks sõber kinkis 600 pudelit nimelist veini. Väga head veini!" rõõmustab Urmas, kes vahel joob mõne pokaali veini. Paljud sõbrad ja tuttavad tegid tema palvel ka annetusi heategevusfondi Dharma: "See on väga hea kingitus ning paljud lubasid veel, et teevad sinna ülekandeid."

Küsimusele, kas number 60 on hirmutav või hoopis hea, vastab Urmas, et see on üks ilusamaid vanusenumbreid inimese elus: "Üldse mitte hirmutav. See on selline tunne, nagu oleks ülikooli lõpetanud või mingi väga hea teoga hakkama saanud. Kuna pooldan taoistlikku lähenemist elule, siis taoistid ütlevad, et 60 aastat on inimese kõige tähtsam vanus pärast sündi, sest selleks hetkeks sa oled läbi käinud nii tulest kui veest, maast, metallist ja puuenergiast. Nüüd on aeg, kus peaksid elutarkust tagasi andma. Siiani on olnud alles õpipoisi aeg!"

Jaga
Kommentaarid