60aastane itaallasest doktor Giovanni Miniello, kes ise nimetab enda peenist hellitavalt "võluflöödiks", arreteeriti kahe naise vastu suunatud seksuaalse väärkohtlemise kahtlustuse tõttu.

Günekoloogina tegutseva Dr. Miniello kohta hakkasid ilmnema süüdistused, kui üks paljudest tema patsientidest ütles produtsentidele pärast telesaates osalemist, et üks doktor pakkus talle omapärast võimalust papilloomviirusest vabanemiseks. Hoolimata isegi asjaolust, et naisterahva viiruse nakkustest oli täiesti negatiivne.

Nõnda otsustas uuriv uudistesaade "Le Lene" saata näitlejanna Dr. Giovanni Miniello tavapärasele läbivaatusele. Naisterahvale üllatuseks sai näitlejatar täpselt sama diagnoosi nagu eelmainitud ohver. Pikemalt mõtlemata nägi Miniello ravilahendusena üht talle tuttavat võimalust: kohtuda naisega hotellitoas, et teda oma "võluflöödiga" tervendada.

Näitlejatarile külge kleebitud salakaameralt ja -mikrofonilt on kuulda, kuidas ka siis kutsus doktor enda kabinetis peenist "võluflöödiks" või isegi veelgi põnevamalt "peeniste Padre Pio-ks". Teadupoolest oli Padre Pio 20. sajandi preester, kelle tuntus seisnes eelkõige tervendamises.

Igatahes, kui näitlejatar palus Miniellol seksuaalse vahekorra ajal kasutada turvalisuse eesmärgil kaitsevahendit, sõnas doktor, et sel juhul on ju ravi täiesti mõttetu. "Nõndamoodi ei saa sa ju antikehasid, mis sind viiruse eest kaitseksid," väitis arst.

Kui aga ühel hetkel näitlejatar koos Minielloga voodisse heitis, astus uksest sisse uuriva uudistesaate reporter. Võiks ehk arvata, et mees tunneb oma väidetava "ravimeetodi" pärast piinlikkust, kuid ei. Nimelt otsustas ta hoopiski enda ravimeetodit õigustada, võttes välja telefoni, et helistada endistele patsientidele, kelle ta endi sõnul oli terveks ravinud.

Ponnistustest hoolimata vahistati Miniello eile ning muu hulgas kehtestati ka liikumiskeeld kahe intsidendi pärast.