Tohutu muusikaline arsenal, jätkuvalt läbi müüdud tuurid, 80 miljonit müüdud albumit, kümme multi-platinum ja 16 Top 30 edetabeli hitti – see kõik iseloomustab FOREIGNERi kui ühte maailma populaarseimat rokkansamblit.

Foreigneri repertuaaris on rock’n’rolli kõige kauem kestnud hümnid, sealhulgas „Juke Box Hero“, „Cold As Ice“, „Hot Blooded“, „Waiting For A Girl Like You“, „Feels Like The First Time“, „Urgent“, „Head Games“, „Say You Will“, „Dirty White Boy“, „Long, Long Way From Home“ ja maailmakuulus hitt „I Want To Know What Love Is“. Üle 40 aastaa tegutsenud FOREIGNER rokib endiselt raadiote playlistides ja nende album on jätkuvalt edukas Billboard 200 edetabelis. FOREIGNERi hitte striimitakse nädalas keskmiselt üle 10 miljoni korra.

FOREIGNERi tugitala on asutaja ja „Songwriters Hall of Fame’i“ liige Mick Jones, visionäärist maestro, kelle omanäoline käekiri, unustamatud kitarririffid ja mitmekihiline anne suurendavad endiselt FOREIGNERi mõju ja toovad bändile ikka veel uusi kuulajaid. Lisaks kuuluvad FOREIGNERi koosseisu laulja Kelly Hansen, multiinstrumentalist Tom Gimbel, tuntud Dokkeni bassimees Jeff Pilson, klahvpillimängija Michael Bluestein, kitarrist Bruce Watson ja trummar Chris Frazier.

Foreigner esineb Alexela Kontserdimajas 31. mail 2022. Piletid on Piletilevi müügipunktides ja veebipoes müügil 3. detsembrist.