Dusty Crum rääkis, et õnnetus toimus eelmisel kuul, kui ta sõitis auto kõrvalistmel, mis vedas enda järel suurt käru. Ühel hetkel läks kärul rehv katki, juht kaotas auto üle kontrolli ning nad veeresid kolm korda üle katuse, kirjutas TMZ.

Dusty sõnul tekitas avarii tõsiseid kahjustusi tema parema jala alaosas ning ta toimetati kopteri abil Fort Meyeri haiglasse, kus tema jalg tänu viiele erinevale protseduurile päästeti.

Õnnetus oli jube. Kui auto hakkas rulluma, siis läks aken katki ja Dusty jalg vajus aknast välja. Kogu auto raskus vajus tema jalale. Õnneks suutis Dusty jala autosse tagasi tõmmata, vältides sellega suuremaid kahjustusi.

Tõsielutäht arvas, et ta sureb, kuid suutis siiski kiiresti reageerida ja kasutas särki žgutina, püüdes ärkvel olla, kui ta ootas maantee kõrval arste.

Kuigi arstid suutsid ta jala päästa, siis on Dusty neli nädalat haiglas olnud. Loodetavasti liigub ta varsti rehabilitatsioonikliinikusse.

Dusty pole kindlustatud ning teda ootavad nüüd ees metsikud meditsiinikulud. Selle tõttu alustas tema sõber GoFundMe lehekülgj, mis on praeguseks kogunud üle 16 000 dollari.