Meagan selgitas oma mõttemaailma muutust Charlamagne Tha Godile tema Comedy Centrali saates "Tha God's Honest Truth", öeldes, et ta tunneks end relva omades palju turvalisemalt, vahendas TMZ.

Näitlejanna sõnas, et varasemalt ei soovinud ta relva, sest sissemurdmise korral ei oleks tal selleni jõudmiseks aega, aga nüüd ta soovib, et tal oleks vähemalt see variant.

Kuigi Meagan ütles, et ta ei soovi kedagi tulistada ja tappa, siis on ta valmis relva abil ennast ja oma vara kaitsma.

Meagani hirm ei tule tühja koha pealt. Plaadifirma juhi Clarence Avanti naine Jackie lasti maha, kui vähemalt ühel sissetungijal õnnestus paari majja sisse pääseda.

Halloweeni ajal tungisid kolm meest moedisaineri Dorit Kemsley magamistuppa, ähvardasid teda relvaga ja panid jooksu kuuekohalise summa suuruses väärtesemetega.

Rünnakud toimuvad ka väljaspool kodusid. Näitleja ja modell Terrence J tunnistas, et kui ta eelmisel kuul oma kodu sõiduteelt välja sõitis, siis peatus tema juures auto, mille sees olnud mehed käskisid tal enda sõidukist välja tulla. Nad tulistasid relvast ja ähvardasid teda, kui Terrence J keeldus nende käsku täitmast ja viimaks minema sõitis.

Kõik need intsidendid panid Meagan Goodi USA konstitutsiooni teist parandust toetama ja kui kõik läheb plaanipäraselt, siis saab temast peagi relvaomanik.