Hiljuti oma Instagrami piltide tõttu taas tähelepanu orbiiti sööstnud Merylin Nau tunnistab ilusate ja armsate piltide kõrval üht eriti võigast kogemust, mis juhtus eelmise nädala neljapäeval.

Pärast mitmeid nalja-story'sid kirjutab Nau, et soovib nüüd rääkida ka tõsisematest teemadest. Nimelt juhtus temaga möödunud neljapäeval õnnetus, kus ta juhuslikult keset päeva kell 13.00 ajal toidupoest tulles tänaval peksa sai.

"Sõna otseses mõttes," rõhutab Nau enda story's. "Üks normaalses riietuses noormees tuli vastu ja kõnetas mind hispaania keeles. Ma ei saanud midagi aru, seega ma jätkasin kõndimist ega teinud välja ning teine moment tuleb pauk rusikaga pähe. Mees ise jooksis sündmuskohalt minema ning inimesed ümberringi kohkusid, aga keegi aitama ei tulnud," tunnistab suunamudijast tõsielustaar.

Ta paneb kõigile südamele, et sinna reisides tuleks vältida üksi tänaval liikumist. "LA on hetkel väga-väga ohtlik kant. Siin toimub röövimisi, peksmisi, tapmist ja nii edasi. Mul vedas, et niigi õnnelikult läks," nendib Nau kergendatult.

Järgmises story's jagab Nau pilti jääkottidest, kus ütleb, et hotelli jõudes tõid turvamees ja hotellimänedžer talle kohe jääd ning olid ainsad, kes aitasid. "Praegu on pea veel valus, aga läheb iga päevaga aina paremaks," lisab ta.