95-aastaseks saanud Harlem Globetrotters esineb Eestis maailmatuuri raames. Meeskond on põiminud ühte tipptasemel korpallimängu ja showelemendid ning on olnud ületamatu oma ala meister. Legendaarne show on aastakümneid olnud spordi- ja meelelahutusmaailma tähelepanu all oma meeskonnaliikmetest staaridega ning väljapaistva mängumaneeriga.

Meeskonna oskusi on kinnitatud ka mitmete Guinessi rekorditega. Nii kuuluvad neile muuhulgas eest- ja seljatagant viske maailmarekordid.

Harlem Globetrotters on alates oma asutamisest 1929. aastal andnud üle 26 000 showmängu 123 riigis. Olles tunnustatud profikorvpalli meeskond paljude oma ala tippudega on globtrotterid ka suured showmehed, näidates igal oma etendusel mängutrikke, mida ükski tiim maailmas järgi teha ei suuda.

Globetrotterite tiimis on läbi aja osalenud suurimad korpallistaarid. Legendaarsete nimede sekka kuuluvad muuhulgas Wilt Chamberlain ja Connie Hawkins. Ka NBA esimene mustanahaline mängija tuli just Globetrotterite ridadest.

Show sooduspiletid on müügis 6.-31. detsembrini. Magic Passi ürituse piletid on müügis eraldi. Harlem Globetrotters esines viimati Eestis viis aastat tagasi väljamüüdud Saku Suurhallis.