67-aastane Ernst, kes on kuninganna Elizabeth II kauge nõbu, kohtus 48-aastase Claudiaga sel suvel Ibiza saarel. Nende suhe on nii kiiresti arenenud, et mõned allikad väidavad, et paar mõtleb juba abiellumisele, kuid enne tuleb ületada suur takistus.

Prints Ernst ja tema väljavalitu Claudia lõunat söömas Madridis.

Väidetavalt on Ernst endistelt abielus Monaco vürst Alberti vanema õe Caroline'iga. Kuigi paar läks lahku juba 2009. aastal, pole nad siiani ametlikult lahutanud. Neil on üks ühine laps – printsess Alexandra.

Viimase 12 aasta jooksul, mis Ernst on tegelikult ametlikult veel abielus olnud, on prints olnud suhtes mitmete suursuguste naistega, kuid Hispaania ajakirja Hola! andmetel pole ükski suhe nii kaugele arenenud kui praegune.

Kuigi Claudia pole varem tähesäras olnud, siis tema vanemad Mike Stilianopoulos ja Esperanza Ridruejo olid väga lähedalt seotud Briti kuningakojaga. Nimelt said nad headeks sõpradeks kuninganna noorema õe printsess Margaretiga, kes kasutas Hispaania abielupaari villat Marbellal ning külastas seda oma armukese Roddy Llewellyniga 70ndatel.