"Ämblikmehe" staarid külastasid eelmisel nädalal raadiojaama SiriusXM, kus saatejuht tõi välja nende pikkuse vahe. Selle peale aga pööritasid Tom, Zendaya ja filmi kolmas kaasnäitleja Jacob Batalon silmi, vahendas TMZ.

Zendaya ei teinud nende pikkusevahest suurt probleemid ning ütles isegi, et stereotüübi, nagu mees peaks naisest pikem olema, pealesurumine on misogüünne ja problemaatiline.

Tom ja teised nõustusid temaga, mille järel juba mitmes Marvel filmis "Ämblikmehe" rolli kandnud näitleja selgitas, et nende kasvuvahe on vaid kaks tolli ehk umbes viis sentimeetrit - Tom on 172 cm ning Zendaya 177 cm.

Lõpuks olid kõik nõus, et on rumal eeldada, et mees peaks olema naisest pikem, kas siis päriselus või ekraanil. Küll aga ollakse eriarvamusel, miks palkas Marvel Mary Jane'i rolli näitleja, kes on pikem kui peaosaline Peter Parker. Tom Holland arvab, et põhjuseks on Marveli soov stereotüüpe murda, kuid Zendaya lisab, et vahest petetakse kaadritega, et Tom pikem paistaks.

Igal juhul paar enda pikkusevahest suurt numbrit ei tee ning näitab, et lühikest kasvu mehed võivad pikemates naistes huvi äratada küll.