"Mind on teletöö alati huvitanud ja ilmateadustamine tundus hea võimalus saada sellest ülevaade pisut väiksema koormusega," ütles Siret Tuula.

"Ilmateadustamine pakub võimalust tutvuda väga toreda uue valdkonnaga, boonusena saan iga päev teada, milline ilm tuleb," ütles Siret. Uues ametis peab ta kõige keerulisemaks tööd kaartidega. "Ilmateadustajal on kõrval kaart, mis on proportsionaalselt palju suurem ja mida peab jälgima hästi lähedase nurga alt. Selle tegemine distantsilt vajab praegu kõige rohkem harjutamist."

Siret tegeleb laulmise ja näitlemisega. Ta osales selle aasta aprillis Soome lauluvõistlusel "The Voice of Finland", kus jõudis poolfinaali. "See on siiani [mu] kõige suurem saavutus muusikamaailmas. Aeg-ajalt on ka endal seda raske uskuda. Nii suurt telepublikut pole mul kindlasti kunagi varem olnud," rääkis Siret Tuula (32) aprillis Õhtulehele.

"Olen kõiki etteasteid tehes andnud endast sada protsenti ega ole pidanud tulema lavalt maha tundega, et kahetseksin midagi. Paremini saab küllap alati midagi teha, aga teisiti vist ei teeks midagi," selgitas ta. "Kuna lauluvalik ei ole alati enda soovidega täielikult kooskõlas, olen rahul, kui suudan loo omaks teha, luua sellest versiooni, mis mind rohkem kõnetab ja tuua selle lavale nii, et saaksin pärast endale rahuliku südamega otsa vaadata ja mitte midagi kahetseda," ütles Siret.