23-aastasel teletähel diagnoositi kilpnäärmevähk selle aasta mais. Nüüd on tal põhjust olla õnnelik ja jagas häid uudiseid ka Instagramis: "Ma olen vähist vaba! Sain sellega hakkama! Sain just tagasi terve keha analüüsitulemused ja minu kehas pole ühtegi vähirakku."

"Viimane aasta on operatsioonide ja ravi tõttu olnud füüsiliselt ja vaimselt raske, aga ma olen tänulik kõikide headuse ja toetuse eest selle aja jooksul. Jätkan vähiravist rääkimist ning minu armastus ja tugi läheb kõikidele nendele inimestele, kes siiamaani selle raske haiguse võitlevad. Õnnelikku ja tervet 2022. aastat kõigile."

Kilpnäärmevähi puhul on tegu haruldast tüüpi vähiga, mis ründab kaela alumises piirkonnas olevat nääret, mis toodab hormoone.

Vastavalt UK terviseametile võib kilpnäärmevähk tekkida just kolmekümnendatest eluaastatest inimestel ning naiste puhul on kaks või kolm korda suurem tõenäosus vähk saada kui meestel.

2020. aastal ITV hittsarjas "Love Island" kaasa teinud Demi avastas enda kaelal muhu aprillis ning on alates sellest ajast oma fänne olukorraga kursis hoidnud. Ta läks haiglasse, kus potentsiaalselt kantserogeene muhk eemaldati ning jäi siis edasisi testitulemusi ootama.

Mais eemaldati tal kasvaja ja ta jätkas ravikuuriga. Pool aastat hiljem saigi ta vähist võitu.