Möödunud reedel võttis Salma Hayek vastu Hollywoodi ühe suurima tunnustuse - nimelt premeeriti teda 2709. staarina Hollywoodi kuulsuste alleel. Tunnustusega seoses meenus Hayekil üks isiklik hetk minevikust, mis on naisele siiani meelde jäänud.

Fännidele ja sõpradele kõnet pidades otsustas Hayek rääkida hirmuäratava loo ajast, kui ta oli äsja kolinud Ameerikasse, et viia ellu oma näitlemisega seotud unistusi. Tollal tulid talle külla osad sõbrad Mehhikost, kes tahtsid minna Hollywood Boulevardile, et osta mõned suveniirid.

"Me kõndisime mööda tänavat ning üks mees oli lihtsalt tee peal ja väga segaduses," selgitas Hayek, lisades, et too mees soovis saada üks hetk tema tähelepanu. Hayek ignoeeris meest ning jätkas kõndimist. Paraku ta solvus, tõusis püsti ning võttis välja noa ning hakkas Hayeki poole ründavalt kõndima, et teda pussitada.

Ehmunud Hayek otsustas koos sõpradega kaugele eemale joosta. "Ma palusin kellelgi helistada politseisse, kuid keegi ei reageerinud. Lõpuks olime me nii väsinud, et sisenesime ühte poodi. Haarasin ühest kohast pulga ning proovisin teda justnimelt sellega eemal hoida," meenutab näitlejatar. Lõpuks sisenesid Hayeki sõnul poodi kaks motoklubi Hells Angelsi meest, kes otsustasid Hayekit ja ta sõpru kaitsta ning viisid nad turvalisse paika.