"Kaks Kanget Mehhikos! Täna võttes ... kevadel 2022 TV3's. Maailm on avatud kõigile - never stop exploring!" kirjutas Margna postituse juurde. Piltidel on näha, et Jõekalda jätkab oma traditsiooni, kus kannab sihtkohale omast riietust. Mehhiko reisil on tal peas sombreero ja seljas pontšo.

Loomulikult veedetakse aega ka koos kohalikega, külastatakse maiade püramiide ning tutvutakse kohalike traditsioonidega.

Muutuv maailm armastab kiireid kohanejaid. Meelelahutajad Teet Margna (49) ja Kristjan Jõekalda (50) olid 19. novembril otse-eetris pika šõuga, ja juba ööpäev hiljem lahkusid nad Tallinna lennujaamast Mehhiko suunal.

"Nad jälgisid suure huviga, kuidas pandeemia olukord muutub ja kus oleks võimalik reisisaateid filmida. Viimase hetkeni ei olnud selge, kuidas reis Mehhikosse kujuneb, sest muutusi on palju," räägib Kristjani abikaasa Maris.

Kui koroonanäitajad Euroopas ja Eestis halvenesid, siis Mehhikos olukord paranes ning kiirelt tegutsevad Teet ja Kristjan pakkisid kohvrid ja põrutasid reisile. "Sidet hoiame meili teel, ja seni on nendega kõik korras," ütleb Maris.

Kus ja kuidas rännatakse, milliseid linnu külastatakse ja kellega kohtutakse, jääb esialgu saladusse. Vahetult enne jõule peaksid armastatud meelelahutajad kodumaale tagasi jõudma.